Juleåbent på fredag 18.12.

Vi juler som tossede i fredagsbaren og fredagsbutikken kl 15-18, hvor der ovenikøbet bliver salg af juletræer på parkeringspladsen foran bryggeriet.
Står du og mangler de sidste julegaver, har vi også lige gaven til manden eller kvinden, der har alt – men bare lige mangler lidt godt øl at skylle det hele ned med. Køb en flot gaveæske med tre af bryggeriets egne øl komplet med logo og det hele. Med den gave lover vi, at der hverken bliver et øje eller en gane tør en juleaften.
Vi har Tollundmanden (English Strong Bitter), Mosekonen (Trippel) og Rakkeren (Indian Pale Ale) klar på flaske. Og naturligvis den kendte Tørvetriller-pilsner på fad.
Fredagsbutikken og -baren er åben for alle – aktionærer som ikke-aktionærer. I begyndelsen af det nye år forventer vi at være klar med specielle ordninger for aktionærer – ølabonnement med rabat.
Og husk også at vi holder nytårsåbent onsdag den 30.12. kl 14-18. Denne dag er vi klar med en særlig nytårsøl – Skyggesiden, en dark ale.
Bryggeriet åbner igen efter nytår fredag den 8. januar 2010. Glædelig jul og godt nytår til alle aktionærer, nysgerrige, kunder og frivillige hjælpere.