Rundvisning og Ølsmagning

Tryk på BB Logoet for at komme tilbage til forsiden.

Vi tilbyder rundvisning og ølsmagning, hvor en af vores dygtige guides viser rundt og fortæller om bryghuset, ølbrygning og øllet. Arrangementet har fokus på historien og ideen bag Bøllingsø Bryghus, men omfatter også rundvisning i bryggeriet og en kort gennemgang af teknikken bag ølbrygning.

Det koster 150 kroner inkl. moms pr. deltager og inkluderer smagsprøver på vores udvalg af øl. Varighed cirka halvanden til 1,5-2 timer. Smagsprøverne er cirka 0,125 liter øl pr. deltager, og hver deltager får ca. 8 forskellige smagsprøver eller ca. 1 liter øl ved ølsmagning i løbet af rundvisningen.

Download rundvisnings-folderen her

Ønsker I at fortsætte efter ølsmagningen, kan øl købes til aktionærpriser hvilket er 20 procent rabat på normal prisen- også ved køb ud af huset. På fredage holder vi som sædvanlig åbent frem til kl. 21. Ved alle arrangementer er der mulighed for at købe øl med hjem.

Vi arrangerer udelukkende på bryggeriet i Engesvang. Arrangementer skal bestilles på forhånd, og der skal minimum være eller betales for 12 deltagere
(se bestillingsskema nedenfor).

Sidste fredag i hver måned undtaget helligdage, holder vi også åbne rundvisninger med ølsmagning, hvor enkeltpersoner og mindre selskaber kan koble sig på. Tilmelding er ikke nødvendig til de åbne rundvisninger. Man møder bare op kl. 17:00 (vi venter på dem der kommer med 5 toget).

…og husk så, at det er nemt at komme til og fra bryghuset uden at køre spirituskørsel. Vi ligger bare 200 meter fra Engesvang Station, og der er masser af tog.

Vi kan også tilbyde servering af mad i forbindelse med rundvisning og ølsmagning, men man kan også selv at medbringe mad eller bestille catering. I kan bestille opdækning og opvask for kr. 35 pr. kuvert.

Vi kan anbefale at kontakte Cafeteria-Kroen i Hampen for bestilling af mad. Man kan også bestille Smørrebrød på Tlf. 43141416

Alle arrangementer bestilles ved at udfylde blanketten nedenfor og sende den til os. Rundvisningen er ikke en aftale, før I har modtaget en ordrebekræftelse pr. mail fra os.

Rundvisningen kan betales på dagen i baren kontant, på MobilePay eller med kort, når I ankommer – Faktura kan også efterfølgende sendes og skal betales inden 8 dage ved en bankoverførsel.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon (skal udfyldes)

  Gruppens navn (skal udfyldes)


  Ønsket dato (skal udfyldes)


  Forventet tidspunkt for ankomst (skal udfyldes)

  Antal deltagere (skal udfyldes - kan justeres tre
  dage før)

  Hvis I har bestilt mad udefra, hvor kommer den så
  fra?

  Ønsker I opdækning til spisning (kr. 25 pr. kuvert)?
  JaNej

  Ønsker I, at vi holder åbent efter selve rundvisningen (ekstra betaling kan forekomme)?

  Din besked

  Hvis blanketten ikke virker, kan du i stedet bestille Rundvisning og ølsmagning ved at skrive en e-mail med ovenstående oplysninger til salg@bbryg.dk