Private label

Tryk på Bøllingsø Bryghus logoet for at komme tilbage til forsiden.

Få jeres helt egen øl. Ikke bare med egen etiket, men måske ligefrem jeres helt egen opskrift.

På Bøllingsø Bryghus producerer vi bryg i så små serier, at vi kan tilbyde dig selv, virksomheden eller jeres forening at få jeres helt egen private øl – private label. Til virksomhedens kunder, til sølvbryllupsgæsterne, jubilæet, byfesten eller musikfestivalen.

Vi har udviklet en standardetiket, hvor I selv kan navngive øllet, lægge billede på og skrive jeres egen tekst til øllet – eller få en mobil stregkode til jeres egen hjemmeside, hvor I kan skrive mere.

Det er ligefrem muligt at komponere sin egen øl i samarbejde med vores brygmester – eller vælge en øl fra vores standardsortiment. Bare med egen etiket.

Hvis I vil brygge jeres egen øl, skal I aftage et helt bryg på 800 flasker. Hvis I har brug for øl fra vores standardsortiment, kan vi levere Private Label helt ned til 400 stk.

Bemærk, at bestillings- og leveringstiden på Private Label typisk er omkring to måneder. Vi skal brygge øllet, udfærdige etiketten, skaffe nyt varenummer – og så skal etiketten godkendes af os og Dansk Retursystem.

Private Label leveres frit overalt i Danmark – til brofaste øer.

 

Vores grafiker udfærdiger etiketten efter jeres anvisninger. Som udgangspunkt bruger vi denne skabelon, hvor I kan indsætte jeres eget billede, navngive øllen, vælge farver og skrive en kort tekst.

 

Få et tilbud. Ring  på 23 72 88 00 og hør nærmere – eller mail til salg@bbryg.dk