Bunker, biler og lidt pral…

WP_000483Travl weekend for bryghuset. Fredag spillede Mindst4 folkemusik – desværre ikke så velbesøgt.

I lørdags passede de flotte damer her på billedet bryghusets bar på Bunkers by Night i Silkeborg – sammen med den distingverede herre, der har lånt tjener Boldts uniform. Ham fra Matador.

WP_000486Det er anden gang, at Bøllingsø Bryghus serverer vores gode øl til hundredevis af nysgerrige bunkergæster, der kommer for at se og høre den gamle historie fra 2. Verdenskrig.

Et hyggeligt arrangement for både bryghus og gæster.

olfestivalBåde torsdag, fredag og lørdag skænkede vi øl ud til hundredevis af tørstige øl-entusiaster på Danske Øl-entusiasters øl-festival i Carlsbergs gamle tappehal i Valby.

 

Billedet her er taget af vores brygmester David Aggus og viser, hvor mange trængslen på Danmarks største øl-begivenhed.

Og vi gjorde vist en udmærket figur i det store og gode selskab. En uofficiel blindsmagning viste, at Mosekonen var øl-festivalens bedste øl – ifølge gæsterne. Det fortæller vores leverandør af råvarer, Brewolution, der serverede Tollundmanden og Mosekonen på deres stand – uden at fortælle, hvor øllet i hanerne kom fra.DSC_0005-001

Søndag var parkeringspladsen foran bryghuset igen fyldt med flotte veteranbiler. Nogle lokale – andre kom langvejs fra.

En hyggelig dag i solen.DSC_0010

Om den lille mekaniker-fyr her har kigget for dybt i øllet og levere en del tilbage igen – eller bare er nedtrykt over de store udgifter og det meget arbejde med at holde den flotte Mercedes kørende – ja, det er ikke til at vide.