Bøllingsø Påskebryg er klar

Brygmester Ken Thøgersen, www.hjemmebryggeren.dk, har i god tid sat et helt specielt påskebryg over, som vi inviterer alle aktionærer til at smage fredag den 3. april kl. 15 på Engesvang Kro.

Han fortæller, at det er en triple øl ligesom Mosekonen, men en smule mere tør og dermed også mere bitter i smagen. Triple øl betyder egentlig tre gange alkohol-styrke, men helt så slemt er det ikke. Den ligger på 7,9 procent.

Den er brygget på belgisk trappist-gær. Hovedingrediensen er Pale Ale malt tilsat Cara Red mail, der som navnet siger er rød karamelmalt samt to tyske humletyper: Herzbrügge og Perle humle. Til sidst et skvæt koriander.

Brygmesteren fortæller, at brygget er helt klar. Han mangler bare at sætte etiketter på.

Og lige nu er vi nået op på 280 solgte aktier – og mange har også indbetalt aktiesummen. Måske kan tanken om det gode øl lokke de sidste 20 aktionærer til – og hente de sidste indbetalinger hjem, så vi kan etablere aktieselskabet. Hvis vi har 300.000 kroner den 3. april, så bestiller vi vores eget bryggerianlæg med det samme.

Velkommen til vores første aktionær-arrangement.