Terninger og stærke chilier

 

Der er gjort klar til noget af en cocktail på bryghuset på fredag, hvor vi inviterer på turnering i det klassiske lyve-værtshus-spil, Meyer. Bagefter er der konkurrence i spisning af chilier. Det hele er tilsat vores gode, lokale Bøllingsøbryg.

Heidi-mit-Chili

Det er de to garvede Engesvang-bartendere, Mike Walshe og John Berthelsen, der har taget initiativ til konkurrencerne. De synes, at der skal lidt gang i gaden i den stille, kolde og mørke januarmåned. Bryghuset har taget imod udfordringen og stiller et par store gaveæsker med øl på højkant til den bedste Meyer-løgner og sejeste chilispiser.

Kl. 18 begynder Meyer-spillet. Alle kan være med – tilmelding er ikke nødvendigt.

Kl. 20 begynder chilikonkurrencen, hvor man stiller op to-og-to over for hinanden og spiser samtidig en chili. Vi begynder i den nemme ende og så bliver chilierne stærkere og stærkere.

– Vi har gjort et stort arbejde for at finde nogle gode chilier, og der er nogle bæster i mellem, selv om det ikke lige er årstiden for chilier, siger John Berthelsen.

Som bekendt lindrer øl ikke på den stærke chilismag, så vi vil måske ganske undtagelsesvist se voksne mænd og kvinder drikke mælk på bryghuset. Mælk er bedst til at lindre den skarpe chilismag.

Den der holder længst ud i chilikonkurrencen – uden at drikke mælk – bliver vinder af chilikonkurrence. Heller ikke her er tilmelding nødvendig. Alle er velkomne til at deltage i løjerne.

Det er på fredag den 17. januar.