Mortensaften på bryghuset – med and og fuld musik

Fredag d. 9. november 2012 kl. 18.30 inviterer vi på Mortens aften i samarbejde med Korshøjs Køkken.

MENU
Økologisk and fra Gothenborg i Them. Klassisk andesteg og andelår langtidsstegt i mørkt øl.

  • Kartofler på to måder.
  • Balsamico rødkål med valnødder og æble.
  • Bagte rødbeder med friske krydderurter.
  • Syrnet kål med spidskommen og cremefraiche.

Dessert.

  • Chokolademousse med stoutkaramel og makron.

Der bliver præsentation af vine fra Korshøjs Vinimport samt masser af godt øl. Senere spiller Per Elling og Jens op med hyggelige klassikere.

Pris: 200 kr. der betales på selve aftenen.

Tilmelding er nødvendig. Kontakt Korshøjs Køkken på lars@korshojkokken.dk, eller mobil 40 75 22 01 eller sms.