Kunstudstilling af Ove Torp

Ove Torp udstiller i den festsalen på bryghuset fra på fredag og til og med januar 2012. Udstillingen åbner kl. 16.30 fredag den 25. november, hvor bryghuset er vært for et lille glas.

Kl. 17 er der åben ølsmagning for alle interesserede. Prisen er 150 kroner – 120 kroner for aktionærer med medlemskort.

Ove Torp er aktionær, jurist, journalist og delvis selvlært som kunstner. Han har skrevet om kunst siden 1996 i blandt andet. Herning Folkeblad og Kunstavisen. Han har en fortid som politiker og højskolelærer gennem 30 år på Herning Højskole, hvor han var leder af journalist-linien frem til 2002 og nåede at leve sammen med hele 60 forskellige gæstekunstnere.

Kunstklinikken.dk

Nu er han kunstformidler med udgangspunkt i kunstklinikken.dk på Kærmindevej i Herning, hvor han og hustruen læge Anne-Marie Torp også bor.

Han begyndte sent at male og debuterede i 2004. Siden da har han deltaget regelmæssigt i udstillinger, blandt andet på den censurerede udstilling på Gimsinghoved Struer 2004 og den første censurerede udstilling i Ikast Kunstpakhus  2008.

Torp er medlem af Vestjydske Kunsnere og Den Faldne Madonna. På femte år er han deltager i Steen Kjær Jacobsens private malerskole.

Årets værk 2011

Ove Torp har netop vundet tredie-pladsen i dysten om “Årets værk 2011”. Arrangeret af det Herning-baserede netgalleri MyArtSpace og Bilka. Der deltog 750 værker og alle Torps deltagende otte værker var med i finalen, trediepladsen gik til værket “Alle behøver en Engel”, der ses her på siden. En del af finaleværkerne vises i Bryghusets udstilling.

Udstillingen i bryghusets festsal hænger til den 31.1.2011.