Hostende veteran boyband skaber fest på Bøllingsø Bryghus

det-hule-host-2Det er blevet moderne med aldrende musikere, der langt op deres pensionsalder spiller for fulde huse.

Sådan er det også med folkemusikgruppen Det hule Host, der igen gæster Bøllingsø Bryghus torsdag den 17. november kl. 19 til 22.

De fem musikere har 38 års jubilæum med deres gruppe, Det hule Host, og kan dermed skrive sig ind musikhistorien sammen med nogle af de allerstørste. De kalder sig selv for Danmarks ældste nulevende aktive folkemusikorkester og Danmarks ældste BOY-BAND.

Tilsammen tangerer Det hule Host tinwhistle, bas, klarinet, harmonika, violin, guitar, rytmeinstrumenter, samt spanskrør til frembringelse af de ægte hule lyde. Bandet skriver en del af deres musik selv, og har blandt andet skrevet mere end 3.000 vers til melodien Kom og kys mig.

Genren er traditionel folkemusik i kombination med skæg og ballade. De har indtil videre udgivet tre kassettebånd med deres musik. En fjerde udgivelse er planlagt til 2021.

Gruppens medlemmer er Niels Overby, sang, tinwhistle, violin og harmonika. Niels Blauenfeldt, sang, klarinet og rytmeinstrumenter. Peter Bjerrum, sang og guitar. Kurt Overby, sang og bas. Henning Jørgensen, sang, gruppens formand og kapelmester.

Danmarks ældste boyband, Det hule Host, gæster Bøllingsø Bryghus torsdag den 17. november. Vi åbner dørene ved 18-tiden.