Forårsjazz torsdag den 7. april kl. 19

Torsdag den 7. april er Hot  & Sweet Jazzband er tilbage på Bryghuset.

Et af orkestermedlemmerne har i mellemtiden været  i New Orleans for at hente inspiration til orkestret. Så der er helt nye og friske numre på repertoiret. Men selvfølgelig spiller Hot & Sweet Jazzband også ”Bøllingsø Bryghus Blues”, der efterhånden er blevet en klassiker og kendingsmelodi for Bøllingsø Bryghus.

Bryghuset er åbent fra kl. 19:00 og Hot & Sweet spiller til kl. 22:00.

Har du ikke hørt Hot & Sweet Jazzband før, så er her en præsentation:

Hot & Sweet Jazzband opstod egentlig sådan lidt tilfældigt i efteråret 2004. Nogle modne mænd i deres bedste alder fandt sammen, fordi de havde behov for at spille god gammeldags traditionel jazz under afslappede og uforpligtende former. Det var alle folk, med en del erfaring fra forskellige andre orkestre. Efterhånden er flere kommet til og orkestret har fået den form, som det har i dag.

Selv om det vigtigste for orkestermedlemmerne er at have det sjovt og hyggeligt, er orkestret selvfølgelig også ofte ud at spille i forskellige sammenhænge. Hot & Sweet Jazzband spiller mest til almindelige jazzkoncerter, frokostjazz-arrangementer, jazzcafe, søndagsmatine og naturligvis til private fester.

Orkestrets repertoire er den gode gamle kendte New Orleans-jazz tilsat gamle kendte danske evergreens.

Orkestret består af:

Jørn Pagh – klarinet og sang
Jens Ove Retz Johansen – tenorsax og basun
Leif Hansen – piano
Harry Nielsen – guitar og banjo
Tonny Sølvsten – bas
Poul Erik Hansen – trommer og sang
Torben Sørensen – trompet