Folkemusik og fis på torsdag

Torsdag aften åbner bryghuset dørene for en rigtig glad værtshusaften med glad folkemusik af bandet Det hule Host. Det er to år siden, de gale og glade musikere besøgte bryghuset med deres blanding af folkelig underholdning og dansemusik.

Det hule Host spiller på instrumenter tinwhistle, bas, harmonika, guitar, diverse rytmeinstrumenter og spanskrør til frembringelse af de ægte hule lyde.DSC_0150

Det hule Host består af Niels Overby på tinwhistle, harmonika og keyboard, Niels Blauenfeldt med rytmeinstrumenter, Peter Bjerrum på guitar og med tre dårlige vittigheder pr. aften, Kurt Overby på og bas og kapelmester Henning Jørgensen på vokal. Det forlyder at alle fem medlemmer synger med på det hele.

Folkemusikgruppen har spillet sammen i mere end 35 år og må dermed siges at være godt sammenspillede. På deres hjemmeside skriver de: Trods en pæn gennemsnitsalder har Det hule Host ingen planer om at stoppe.

Kom og vær med til at gøre en grå november til en fest på torsdag den 20.11. Dørene åbner kl. 18, koncerten begynder kl 19:00. Og der er gratis adgang for alle.