Februars kunstner: Malene H. Haugaard

” Et billede bliver skabt imens dramaet udspilles.”

“Min sjæl er rastløs, paletten er bred og mine motiver taler i munden på hinanden”

Jeg er født i 1970. Har studeret grafisk design og er siden læreruddannet med billedkunst som liniefag.

Min palet er stærk og farverig, og motiv valget er oftest fortællende med et glimt i øjet.

malene-pixJeg er i mit billedsprog optaget af kontraster. Det er kendetegnende for mine billeder, at der altid indgår højglanslak, der spiller op mod en mat overflade med mere struktur.

Jeg arbejder på almindelige lærreder. Men også på materialet troldtekt, der egentlig er et bygningsmateriale. Jeg er fascineret af den grove struktur i dette materiale, samt de kontraster der kan opnås ved at spartle dele af troltekten og bearbejde den med højglans maling.