Danmarks ældste boyband spiller

2009 Bakkehuset 5. marts 025

De hedder Det hule Host og spiller folkemusik på torsdag den 14. november kl. 19 på bryghuset, og de kalder sig med rette danmarks ældste nulevende, aktive Folkemusik-Boy-Band.

Ifølge pressemeddelelsen havde folkemusikgruppen Det Hule Host  35 års jubilæum  i foråret i år. Det Hule Host har trods en pæn gennemsnitsalder ingen planer om at stoppe.

Der spilles på instrumenter som: Tinwhistle, bas, harmonika, violin, guitar, rytmeinstrumenter, samt spanskrør til frembringelse af de ægte hule lyde.

2009 Bakkehuset 5. marts 014Efter i mange år at have spillet til helaften-arrangementer: Dinermusik, underholdning og dansemusik, er det nu mere underholdning og den traditionelle folkemusik vi tilbyder. I de senere år har gruppen prøvet kræfter i udlandet, hvilket er gået udover uskyldige borgere i: Tyskland, Frankrig, Irland, Portugal og Kjellerup. Og altså bryghuset på torsdag.

Det Hule Host har en letflydende pen, hvilket har udmøntet sit i et utal af forskellige vers, over 2900 – skrevet til forskellige lejligheder, og på en melodi, som ligger gruppen meget på sinde: Kom og kys mig

Gruppens medlemmer er:
Niels Overby, sang, tinwhistle, violin og  harmonika. Niels Blauenfeldt, sang og rytmeinstrumenter. Peter Bjerrum, sang, guitar og 3 dårlige vittigheder pr. aften. Kurt Overby, Sang og bas. Henning Jørgensen, sang, gruppens formand og kapelmester.

Som sædvanlig er der gratis entré, adgang for alle – og masser af ordentligt øl.