Bryggeriet (og festen) er forsinket – lidt

Det går ikke altid som forventet. Desværre.
dsc_0483

Det har derfor taget længere tid end forventet at få bryggerianlægget leveret. Der er kommet en enkelt tank fra Holland, og delene fra Italien er også kommet til Danmark og står klar på fragtmandens lager i Horsens. Så vi mangler kun tingene fra Tyskland. Nu er vi blevet lovet, at de kommer først i næste uge. Mandag middag eller allersenest tirsdag morgen.

Hvis I vil kigge med, når de dukker op, så tjek vores hjemmeside torsdag den 17. september sidst på eftermiddagen. Der skulle vi kende det præcise leveringstidspunkt.

Vi mangler stadig også autorisation fra Fødevarekontrollen og bevilling fra politiet til at udskænke spiritus til arrangementer som den planlagte oktoberfest. Men arbejdet med blanketter og tilladelser skrider frem.

Derfor er vi alligevel nødt til at udskyde den planlagte oktoberfest, så det bliver en novemberfest. Vi kan ikke nå at være klar med det første bryg til slutningen af oktober.

Skriv derfor allerede nu i stedet den lørdag den 28. november i kalenderen. Det bliver på trods af forsinkelsen stadig et brag af en tyrolerfest med seksmands live-orkester, lederhosen, svingende barme og ølkrus.

Vi vil i øvrigt gerne i kontakt med aktionærer, der har erfaring og interesse i kunsten at brygge øl. Vi vil gerne have samlet alle øl-kompetencerne i et lille rådgivningsudvalg, så brygger du øl hjemme i bryggerset, så hører vi meget gerne fra dig. Ring eller skriv.

Fra leverandøren i Tyskland har vi modtaget dette billede af vores kommende øltanke, i næste uge kan de forhåbentlig ses fra Fundervej.

tanke