Alis Kaasgaard udstiller til den 31. maj

IMAG0353INDTRYK …….. KOMMER TIL ……. UDTRYK ….. og giver …..AFTRYK.

Denne overskrift beskriver mine maleprocesser …..

Jeg hedder Alis Kaasgaard og arbejder som sprog-pædagog i Ikast-Brande kommune. Min fritidsinteresse er at male og min inspiration bygger på en bred vifte af indtryk og tanker fra hverdagen, som kommer til udtryk gennem penslen, og sætter aftryk på lærredet.

IMAG0352Jeg maler til musik … til stilheden … eller til omgivelsernes` lyde og stemninger. Jeg maler oftest med acryl-maling, da jeg ynder at male lag på lag, skrabe med spartel, og se hvad lærredet ”byder”.

De seneste år har mine billeder udviklet sig fra det abstrakte til det mere figurative.

Jeg har bevidst ikke givet mine billeder ”titler”, men vil overlade det til beskueren at danne egne indtryk og oplevelse af værket.