Så lugter det af gær og gammelt rugbrød

I dag hældte brygmester Ken Thøgersen i samarbejde med en diplom-uddannet brygmester fra vores leverandør i Berlin den første malt i tønden. Og straks bredte der sig den karakteristiske duft (eller lugt om man vil) af gærende øl.

Sådan skal det lugte.

Siden tirsdag har Bettina Hoyer fra Mikrobrau Berlin undervist Ken Thøgersen og Leo Mortensen i at betjene det nye bryggeriudstyr. Rigtig meget handler om rengøring, som Leo i dag bemærkede, mens han spulede løs på en af tankene.
brygge-kursus
Fra venstre ses Leo Mortensen, Ken Thøgersen og Bettina Hoyer.

Den første bryg er et halvt bryg med tjekkisk pilsner, så vi er forberedt på tyrolerfesten den 20. november. I morgen, fredag, hælder Bettina Hoyer og Ken Thøgersen igen vand på – til den første hele bryg.

Se indslaget fra TV Midt Vest her.