Spisning

Få serveret aftensmaden på bryghuset kl. 18.30 hver onsdag og fredag.

Fra CafeteriaKroen tilbyder vi dagens ret til 140/160 kr. kl 18.30, på bryghuset. Se menuen nedenfor!

Man bestiller på tlf. 43141416 senest kl. 16.00 på dagen, og ved at bruge dette nummer, så ved CafeteriaKroen, at I spiser på bryghuset, og vi har dækket til jer, så det bare at sætte sig til bordet. Betaling foregår i baren ved ankomst.

Menu:

Onsdag . 16. april: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder, 140 kr.
Fredag d. 18. april: Lammekølle med flødekartofler, 140 kr.
Onsdag . 23. april: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder, 140 kr.
Fredag d. 25. april: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter og smørsovs, 160 kr.
Onsdag d. 30. april: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder, 140 kr.
Fredag d. 2. maj: Marineret svinekam med kryddersovs, bagt grønt og kartofler, 140 kr.
Onsdag d. 7. maj: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder, 140 kr.
Fredag d. 9. maj: Helstegt oksefilet, bearnaisesauce, stegte kartofler og salat, 140 kr.
Onsdag d. 14. maj: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder, 140 kr.
Fredag d. 16. maj: Hamburgerryg med aspargessauce, grønt og kartofler, 140 kr.
Onsdag d. 21. maj: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder, 140 kr.
Fredag d. 23. maj: Herregårdsbøf med kartofler og salat, 140 kr.
Onsdag d. 28. maj: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder, 140 kr.
Fredag d. 30. maj: Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter og smørsovs, 160 kr.
Onsdag d. 4. juni: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder, 140 kr.

Husk, at det er muligt at bestille et stjerneskud, som alternaiv til dagens menu, kr. 140.