Alle er inviteret til hele byens og bryghusets julefrokost fredag den 6. december kl. 18.00.
Maden kommer fra Korshøjs Køkken, og vi kan allerede nu afsløre menuen:
- Hjemmelavede citronmarinerede sild med karrysalat
- Julesild fra Lykkeberg
- Fiskefilet med grov remoulade og rejer
- Hjemmelavet leverpostej med bacon og surt
- Juleskinke med grønlangkål
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
- Mandelkartofler
- Julesalat med æbler og valnødder
- Diverse oste med syltede abrikoser og grønt
- Ris a’la mande med kirsebærsauce
- Hjemmebagt brød og smør
Der kommer også live musik – der kommer nærmere om det, når vi har fundet nogen til at spille.
Pris: 210 kr. incl. borddækning.
Tilmelding til Martin Eriksen på mail: martin@bbryg.dk senest tirsdag d.3. december.