Åben julefrokost den 6. december

Alle er inviteret til hele byens og bryghusets julefrokost fredag den 6. december kl. 18.00.

Maden kommer fra Korshøjs Køkken, og vi kan allerede nu afsløre menuen:

  • Hjemmelavede citronmarinerede sild med karrysalat
  • Julesild fra Lykkeberg
  • Fiskefilet med grov remoulade og rejer
  • Hjemmelavet leverpostej med bacon og surt
  • Juleskinke med grønlangkål
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Mandelkartofler
  •  Julesalat med æbler og valnødder
  • Diverse oste med syltede abrikoser og grønt
  • Ris a’la mande med kirsebærsauce
  • Hjemmebagt brød og smør

julemandDer kommer også live musik – der kommer nærmere om det, når vi har fundet nogen til at spille.

Pris: 210 kr. incl. borddækning.

Tilmelding til Martin Eriksen på mail: martin@bbryg.dk senest tirsdag d.3. december.