Forår for bryggeriet

dsc_0003-1

dsc_0035

Skål, og tillykke. Langt flere end forudset var mødt op til prøvesmagningen på bryggeriets påskebryg fredag før palmesøndag, så gæsterne sivede fra krostuen i forårssolen og  ind i den store sal, hvor de slog sig ned ved efterladte haveborde.

Bryggeriets påskeøl faldt tydeligvis i aktionærernes smag, og der var også meget at fejre: Det gode vejr, begyndelsen på weekenden eller måske endda påskeferien for nogle og så selvfølgelig den gode fremdrift i bryggeriprojektet.

dsc_0024

Claus Thorhauge fra bryggeriet fortalte, at målet på de første 300 aktionærer er nået, og indbetalingerne kommer planmæssigt i hus, så aktionærerne kan i løbet af kort tid imødese en invitation til stiftende generalforsamling. Samtidig er bryggeriet for alvor begyndt at kigge sig om efter det bryggerianlæg, der skal installeres i det nedlagte køkken på Engesvang Kro. De mange lukninger af mikrobryggerier har åbnet nye muligheder for at erhverve sig bryggeriudstyr. De muligheder skal nu undersøges i detaljer.dsc_0047

På dagen blev der endda tegnet 12 nye aktier. Om de var tegnet som adgangsbillet til det gode øl, det gode selskab eller opbakning til projektet – eller måske af alle tre grunde – ved vi ikke.

dsc_0038

Men siden januar har tre til fire hver dag tegnet en aktie i Bøllingsø Bryghus – og der kommer fortsat nye til hver dag.

Vi er meget glade for den opbakning, der ligger bag den fortsatte aktietegning. Det viser, at ideen om at etablere et folkebryggeri i Engesvang er rigtig.