Nyheder

Generalforsamling tirsdag den 16. maj kl. 18

  1. Valg af dirigent.
  2. Aflæggelse af beretning.
  3. Forelæggelse af årsrapport til godkendelse.
  4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til det godkendte regnskab.
  5. Valg af antal bestyrelsesmedlemmer og derefter valg til bestyrelsen.
  6. Valg af revisor.
  7. Indkommende forslag, se nedenfor.
  8. Eventuelt.

Kun adgang til generalforsamlingen med gyldigt aktionærkort eller aktionærnummer.
Vedtægter for Bøllingsø Bryghus A/S

Bestyrelsen har fremsat følgende forslag om ændringer i vedtægterne:

Forslag om bemyndigelse til bestyrelsen til at udvide aktiekapitalen med nominelt kr. 300.000,00 aktier. Forslagets fulde ordlyd er følgende:

”Bestyrelsen bemyndiges til af en eller flere gange at forhøje selskabets nominelle aktiekapital med indtil kr. 300.000,00 således, at aktiekapitalen kan forhøjes til maximalt kr. 1.651.000,00.

Bemyndigelsen ophører den 16.5.2022.

Kapitalforhøjelsen skal ske ved kontant indbetaling.

Kapitalforhøjelsen skal ske til kurs 100.

For de ny aktier skal der med hensyn til rettigheder, indløselighed og omsættelighed gælde de samme regler som for de øvrige aktier i same klasse.

Nye aktier giver ret til udbytte eller deltagelse i fondsaktieemission fra første regnskabsår efter tegningen.

Ingen nye aktionærer skal være forpligtet til at lade sine aktier indløse helt eller delvist.

Bestyrelsen bemyndiges til for hver enkelt forhøjelse af aktiekapitalen at bestemme, om forhøjelsen skal ske med eller uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer.

Bestyrelsen kan foretage de ændringer af vedtægterne som er fornødne ved en udnyttelse af nærværende bemyndigelse, og som er en nødvendig følge af den eller de gennemførte kapitalforhøjelser herunder sletning af nærværende samtykke når bemyndigelsen er udnyttet fuldt ud eller fristen er udløbet.

Det forventes at omkostningerne ved udvidelsen ikke overstiger kr. 15.000,00 ekskl. moms.

Bemyndigelsen er en vedtægtsændring, hvorfor den kræver samme majoritet som en vedtægtsændring, hvilket vil sige tiltrædelse af mindst 2/3 af de stemmer, der er afgivet samt af den kapital, der er repræsenteret på generalforsamlingen.”

Efter generalforsamlingen er der som sædvanlig stegt flæsk med persillesovs. Prisen er 120 kroner, der betales ved indgangen.

Tilmelding på nedenstående eller på mail til info@bbryg.dk eller ring på 51 64 15 00.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Aktionærnummer (skal udfyldes)

Spiser med kr. 120 (skal udfyldes)
jaNej

Julejazz med Hot & Sweet den 8. december

julejazz-2015Julen er traditionernes tid.

Sådan er det også i JazzCafe Engesvang, hvor cafeens husorkester Hot & Sweet Jazz Band spiller julen ind på bryghuset torsdag den 8. december.

Orkestret vil denne aften levere jazzede udgaver af julens kendte sange og naturligvis også spille gode gamle New Orleans jazz-numre og kendte numre fra swingperioden. Måske kommer der også et par danske evergreens.

Koncerten i Bøllingsø Bryghus starter kl. 19:30. Og så er der – som altid i JazzCafe Engesvang – gratis adgang for alle.

Tunge drenge med forstærkning 25.11.

30x20cmtonny-dsc_8367vDen tunge Trio har flere gange gæstet bryghuset, men denne gang tager de et par ekstra kilo med. Foruden de tre tunge drenge, kommer den dansk-amerikanske jazzviolinist Ove Brill samt H.C. Vartenberg fra Østjysk Musikforsyning på saxofon oveni. De Ekstra Pund hedder dagens tilføjelse til bandet.

Den tunge Trio er et jazz- og  Retro band. Et band af den slags hvor man ikke absulut behøver at være “jazznørd” for at nyde musikken. Repertoiret er nogle af det mest kendte jazz klassikere. Ud over det er spilles evergreens, fra feks. Kaj Normann Andersen, John Mogensen, Otto Brandenburg, Beatles, Creedence, Clapton, og meget andet.

Trommer, vaskebræt, banjo og “koklokke”: Poul Erik Hansen
Piano og harmonika: Mogens Hrab
Kontrabas Og Sousafon: Tonny Sølvsten

Det er fredag den 25. november kl. 19.30, og der er gratis entré.

Hostende veteran boyband skaber fest på Bøllingsø Bryghus

det-hule-host-2Det er blevet moderne med aldrende musikere, der langt op deres pensionsalder spiller for fulde huse.

Sådan er det også med folkemusikgruppen Det hule Host, der igen gæster Bøllingsø Bryghus torsdag den 17. november kl. 19 til 22.

De fem musikere har 38 års jubilæum med deres gruppe, Det hule Host, og kan dermed skrive sig ind musikhistorien sammen med nogle af de allerstørste. De kalder sig selv for Danmarks ældste nulevende aktive folkemusikorkester og Danmarks ældste BOY-BAND.

Tilsammen tangerer Det hule Host tinwhistle, bas, klarinet, harmonika, violin, guitar, rytmeinstrumenter, samt spanskrør til frembringelse af de ægte hule lyde. Bandet skriver en del af deres musik selv, og har blandt andet skrevet mere end 3.000 vers til melodien Kom og kys mig.

Genren er traditionel folkemusik i kombination med skæg og ballade. De har indtil videre udgivet tre kassettebånd med deres musik. En fjerde udgivelse er planlagt til 2021.

Gruppens medlemmer er Niels Overby, sang, tinwhistle, violin og harmonika. Niels Blauenfeldt, sang, klarinet og rytmeinstrumenter. Peter Bjerrum, sang og guitar. Kurt Overby, sang og bas. Henning Jørgensen, sang, gruppens formand og kapelmester.

Danmarks ældste boyband, Det hule Host, gæster Bøllingsø Bryghus torsdag den 17. november. Vi åbner dørene ved 18-tiden.

Skræddersyet jazz den 3. november

tailormadeHvis du er typen, der er glad for god gammeldags traditionel jazz og herlig swingmusik, så er denne aften skræddersyet til dig.

Tailormade Jazz 4 You er en frisk buket af jazzmusikere fra det midtjyske område, der er bragt sammen til lige nøjagtig denne lejlighed.

På trommer finder vi Lothar Schrenk,  på saxofon Jens Ove Retz Johansen, på trombone Poul Vejvad, på susaphon Poul Christensen og på klaver Ole Hermansen.

Alle musikere, der tidligere har optrådt i JazzCafe-sammenhæng.  Desuden medvirker Mogens Balle på banjo, Janni Laversen vocal og sidst men absolut ikke mindst den århusianske trompetist Gunnar Lautrup.

Der er lagt op til en rigtig hyggelig jazzaften i Bøllingsø Bryghus. Koncerten starter kl. 19.30, og der er som altid på Bøllingsø Bryghus og i JazzCafe Engesvang gratis adgang for alle.

AnchorMen vender tilbage på skærmen

En måneds tid efter debut’en vender far og søn, Steen og Daniel Ancher tilbage til Bryghuset i prime time fredag 11. november fra kl. 19-21. Med sig har de fire guitarer, klaver, keyboard, harmonika og en håndfuld blues-mundharper og rytmeinstrumenter. Hertil kommer en posefuld gode sange fra lageret af rockballader og andet godt sang-materiale fra 5-6-7 årtier. Sange fra de store mestre; Dylan, Waits, Van Morrison, Kris Kristofferson, Bob Marley og andre store krydres med glædevækkende nyere glad pop-rock af den fineste kaliber.
anchormen-newsroom-boellingsoe-14-november

Musik med Anchormen

Far og søn har bundet slipset stramt for at give en god musikaften på bryghuset. Det er Steen og Daniel Ancher. Tilsammen: “Anchormanchormen-newsroom-2-lilleen.”

De spiller en blanding af de gode rockballader i et akustisk/elektrisk setup og på et lille dusin forskellige instrumenter. Hør personlige udgaver af nume fra den store sangmappe af sangskrivere og musikere som: Dylan, Cash, Springsteen, Bloodhound Gang, Oasis, Chris Rea, John Mayer, Passenger, Elvis, Pink Floyd, Tom Waits, John Hiatt, Van the Man, Allan Olsen, Poul Krebs og meget andet rigtigt godt.

Første gang bliver 14. oktober, og succes’en gentages (hvis det bliver en succes) 11. november