Torsdagsjazz i maj og juni

Hot and Sweet Jazzband har med Torben Sørensen fra Engesvang i spidsen tilbudt at spille op til festlig New Orleans Jazz på bryghuset et par torsdagsaftener i forsommeren. Og vi har selvfølgelig skyndt os at sige mange tak…

Sæt allerede nu kryds i kalenderen torsdag den. 20. maj og torsdag den 17. juni. Begge dage fra kl. 19 til 22. Der er gratis entre, og alle er velkomne. Hvis der kommer folk nok – og er stemning for det, har Hot and Sweet-jazzfolkene overvejet at komme igen til efteråret.

Om sig selv skriver orkestret:

Hot & Sweet Jazzband opstod egentlig sådan lidt tilfældigt for en del år siden. Vi er nogle modne mænd i vores bedste alder, der fandt sammen, fordi vi havde behov for at spille god gammeldags traditionel jazz under afslappede og uforpligtende former. Vi har alle en del erfaring fra forskellige andre orkestre, og efterhånden er flere kommet til, så orkestret består i dag af syv erfarne jazzmusikere.

Selv om det vigtigste for orkestermedlemmerne er at have det sjovt og hyggeligt, er orkestret selvfølgelig også ofte ud at spille i forskellige sammenhænge. Ud over almindelige koncerter spiller vi mest til frokostjazzarrangementer, jazzcafe, søndagsmatine og naturligvis til private fester.

Orkestrets repertoire er den gode gamle kendte New Orleans-jazz tilsat gamle kendte danske evergreens.

Orkestret består af:
Jørn Pagh – klarinet og sang
Jens Ove Retz Johansen – tenorsax
Leif Hansen – piano
Harry Nielsen – guitar og banjo
Tonny Sølvsten – bas
Poul Erik Hansen – trommer og sang
Torben Sørensen – trompet