Stovt jubilæum og påskebryg

Allerede i februar byder vi velkommen til en øl-nyhed, vi har manglet i vores sortiment: En stout.

Vi har i samarbejde med brygmester Martin Schau valgt at brygge en solid, sort stout på 7,0 procent. Den er i familie med vores jubilæumsøl 100 – bryg nummer 100 – fra efteråret 2011. Men altså lige knap så voldsom – også kun lige knap.

Ifølge specifikationerne lever vores stout på nogle områder op til betegnelsen “imperial stout”, på andre områder ligger den lige i grænselandet. Det ser smagen til gengæld ikke – den er lige i skabet. For rigtige øl-elskere.

Vi har kaldt den Stovt Jubilæum – en stovt jyde til ethvert jubilæum.

Læs mere om vores nye øl her – og kom og smag på varerne fredag den 24. februar kl. 16. Vi arbejder på at gøre en fest ud af aftenen og vender tilbage, når vi er klar med behørig live-musik klar til sådan en begivenhed.

Vores påskebryg er klar fredag den 2. marts kl. 16, og vi brygger også på at gøre den fredag til en fest. Og vi har brygget rigeligt – synes vi selv.