Danmarks Dyreste Juletræ

Er du blandt de travle, der endnu ikke har nået at skove sit eget juletræ, så er hjælpen på vej.

På søndag den 21. december fra kl. 11 til 14 sælger Bøllingsø Bryghus juletræer til fordel for det kommende mikrobryggeri i den gamle kro i Engesvang. Juletræerne er af fineste ædelgran, og de bringes endda til døren af initiativtagerne til Bøllingsø Bryghus – i hvert fald hvis man bor i Engesvang eller opland. Prisen for de fine træer er små tusind kroner – til gengæld følger der så også en aktie i det kommende aktieselskab med i købet. Værdi 1.000 kroner.

“Det er ikke fordi, sidste-dags-hellige der lige skal have skaffet sig et hurtigt juletræ, er mere velkomne end alle andre interesserede aktionærer. Alle er faktisk velkommen til at komme og købe en aktie, få et glas glögg og en julehilsen med hjem. Med eller uden juletræ,” siger direktør for projektet bag Bøllingsø Bryghus, Tom Pedersen og skynder sig at beklage, at han desværre ikke kan byde på det gode øl, der fik mange til at tegne en aktie til introduktionsmødet på kroen først i november.

“Vi har ikke fået brygget en ny forsyning endnu. Vi skal jo låne bryggerikapacitet ude i byen, men jeg kan love at den er klar til vores næste intromøde i januar. Der er rigtig mange øl-arrangementer lige nu, og det er der jo fordi vi har god vind i sejlene lige nu, og det skal udnyttes til at få tegnet de sidste aktier, så vi kan etablere det aktieselskab, der skal stå bag bryggeriet,” siger Tom Pedersen med henvisning til, at Bøllingsø Bryghus netop har modtaget kontant støtte på 300.000 fra Ikast-Brande Kommunes LAG-pulje.

“Derfor satser vi på at gøre det til en folkesag i Engesvang om omegn at købe en aktie og dermed engagere sig at få liv i den gamle kro, der har stået tom midt i byen alt for længe,” siger Tom Pedersen og tilføjer:

“Mangler du ikke et juletræ.”