Bryggerianlæg kommer medio september – håber vi

Der er håb forude for alle os tørstige sjæle…

Vi var lige hurtige nok at hænge det banner op på kroen, hvor der står: “Her åbner Bøllingsø Bryghus efter sommerferien.” Det er ikke helt løgn, men heller ikke helt sandt. Det må nemlig betyde den tyske industriferie – ikke den danske. Den tyske ferie slutter nemlig først her ved udgangen af august, og det er først på det tidspunkt, at den tyske leverandør af bryggerianlægget lægger sidste hånd på udstyret.

Langt hovedparten – blandt andet tankene – er færdige og venter på bare på at blive afhentet af speditøren i Berlin. Andre dele står klar i Italien og Holland. Vi er blevet stillet i udsigt, at det længe ventede bryggeriudstyr bliver klar til afsendelse i uge 37 – altså den anden uge i september.

Der er stort set ikke noget installation. Det skulle være rent plug’n play. Så lige så snart anlægget er sat i stikkontakten, skynder vi os at sætte vand over til det første Bøllingsø-bryg. Det SKAL være klart til vors første aktionær-arrangement: Oktoberfesten fredag den 23. oktober.

Skriv allerede nu datoen i kalenderen, find læderbukserne og Dirndl-kjolerne frem og øv jer i at jodle hjemme foran spejlet. Det bliver en midtjysk ølfest efter alle de sydtyske regler med musik og hjemmelavet øl i svingende kæmpekrus. Det bliver en aften med spisning og levende musik på den gamle kro i Engesvang. Vi kommer tilbage om kort tid med oplysninger om tilmelding og betaling.

Vores brygmester, Ken Thøgersen fra Tandskov, er meget utålmodig efter at komme i gang med at brygge øl. Han er allerede klar med 18 prøvebryg, og et velsmagende udvalg af aktionærerne vil sammen med bestyrelsen om kort tid omhyggeligt gennemgå udvalget og sammensætte netop det første sortiment af Bøllingsø-øl.