Brev til aktionærerne – køb af kroen

Kære aktionær,

Godt nytår – vi iler med årets første gode nyhed:

Bøllingsø Bryghus har fået foden under eget bord og eget hus til øl-produktion, butik, bar og arrangementer. Med andre ord: Vi har skrevet under på en købsaftale, der sikrer, at vi kan overtage den gamle Engesvang Kro.

Selv om handlen er aftalt, er finansieringen ikke helt på plads. Der mangler 300.000 kroner. Men sælger har givet os resten af året til at finde pengene, så vi er ret sikre på, at det nok skal lykkes inden den 31.12.2011. Samtidig er den nuværende bryggeriproduktion ikke effektiv nok. Det er nødvendigt med nye investeringer for at rationalisere driften og imødekomme den stigende efterspørgsel.

Den nuværende virksomhed er skabt på grundlag af investeringer fra dig og andre entusiastiske aktionærer – og masser af frivillig arbejdskraft.

Man kan sige, at vi vokser organisk, at vi etablerer os og vokser for penge tjent over driften. Men vi står over for to store udfordringer, som vi ikke kan løse med de penge, vi selv tjener.

Derfor vil vi bede dig og alle andre aktionærer at tegne endnu en aktie i Bøllingsø Bryghus A/S. Vi ved godt, at det er frivilligt at tegne en ekstra aktie – det er dit valg. Men vi synes, at vi kan tillade os det. Nu har vi nemlig bevist, at projektet er levedygtigt, vi kan brygge godt øl, drive et bryghus og skabe et festligt og kulturelt samlingspunkt i den gamle kro i Engesvang.

Der er selvfølgelig stadig seks gratis øl for hver ny aktionær, og der er altid 20 procent rabat på øl, når du viser dit medlemskort på bryghuset. Har du ikke allerede et medlemskort, så husk at hente det på bryghuset – det koster 50 kroner.

Aflever aktieblanketten på bryghuset i åbningstiden, som er hver fredag kl. 16-20 – eller send den til nedenstående adresse. Du kan finde flere aktieblanketter på vores hjemmeside.

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev på mail, så mail straks din mailadresse til info@bbryg.dk, så du kommer på listen. Læs meget mere om driften og livet på bryghuset på www.boellingsoebryghus.dk. Vi åbner blandt andet snart for udlejning af fadølsanlæg til private fester og arrangementer – og udlejning af lokalerne til private arrangementer.

Vi håber, at du vil købe en aktie ekstra – og måske også sælge en eller to til nabo eller venner.

På gensyn på bryghuset…