Private label

Få jeres helt egen øl. Ikke bare med egen etiket, men måske ligefrem jeres helt egen opskrift.

På Bøllingsø Bryghus producerer vi bryg i så små serier, at vi kan tilbyde dig selv, virksomheden eller jeres forening at få jeres helt egen private øl – private label. Til virksomhedens kunder, til sølvbryllupsgæsterne, jubilæet, byfesten eller musikfestivalen.

Vi har udviklet en standardetiket, hvor I selv kan navngive øllet, lægge billede på og skrive jeres egen tekst til øllet – eller få en mobil stregkode til jeres egen hjemmeside, hvor I kan skrive mere.

Det er ligefrem muligt at komponere sin egen øl i samarbejde med vores brygmester – eller vælge en øl fra vores standardsortiment. Bare med egen etiket.

Hvis I vil brygge jeres egen øl, skal I aftage et helt bryg på 800 flasker. Hvis I har brug for øl fra vores standardsortiment, kan vi levere Private Label helt ned til 400 stk.

Bemærk, at bestillings- og leveringstiden på Private Label typisk er omkring to måneder. Vi skal brygge øllet, udfærdige etiketten, skaffe nyt varenummer – og så skal etiketten godkendes af os og Dansk Retursystem.

Private Label leveres frit overalt i Danmark – til brofaste øer.

skabelon-til-private-label-

 

Vores grafiker udfærdiger etiketten efter jeres anvisninger. Som udgangspunkt bruger vi denne skabelon, hvor I kan indsætte jeres eget billede, navngive øllen, vælge farver og skrive en kort tekst.

Få et tilbud. Ring på 23 72 88 00 og hør nærmere – eller mail til salg@bbryg.dk