Øl-abonnement, øl-aktivister og øl-smagere…

Den nye bestyrelse arbejder målrettet på de mange, mange løse ender, der skal nå hinanden for at der kan produceres og sælges øl fra Engesvang Kro hurtigst muligt.

banner-hus

Nogle har måske allerede set plakaten på kroen, der viser, at vi forventer at være klar efter sommerferien. Om det lykkes afhænger helt og holdent af, hvor hurtigt den tyske producent i Berlin er klar med bryggeriudstyret. Producenten tør ikke love noget – andet end at sige til 14 dage før, anlægget er klar til afhentning. Vi venter.

En af de planer, vi arbejder med, handler om at sælge øl til særpriser i abonnement – kun til aktionærer. Tanken er at sælge 6 eller 12 øl om måneden med et varieret udbud af de nyeste bryg fra Bøllingsø Bryghus. Prisen bliver 150 pr. måned for 6 øl, og 290 for 12 øl – dvs. cirka 25 kr./øl. Øl-abonnementet betales forud via bankens betalingsservice, og man skal selv hente månedens øl-pakke på bryggeriet. Hver aktionær må max tegne et 12-øls-abonnement.

Vi arbejder i første omgang med et sortiment på seks øl-typer. Hvis der blandt aktionærerne er enkelte med særligt avancerede og veludviklede smagsløg, hører vi gerne om det.

Listeprisen for øl forventes at blive cirka 30 kroner – vi arbejder stadig på budgetterne.

Vi arbejder også på at etablere en jobbank med en liste over de aktionærer, som ønsker at hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med arrangementer, ekspedition i det ugentlige udsalg på bryggeriet og praktiske opgaver med at sætte kapsler og etiketter på ølflaskerne. Arbejdet som øl-aktivist er ulønnet.

Vi vil meget gerne have respons på alle tre spørgsmål. Send derfor meget gerne en mail til claus@boellingsoebryghus.dk, hvis du:

1. Er interesseret i 6- eller 12-ølsabonnement. (Skriv om du er interesseret i 6 eller 12 månedlige øl)

2. Vil give en hånd med og skrives op i jobbanken for aktivister.

3. Har særlige evner inden for ølsmagning.

Alle tre punkter er uforpligtende forhåndsinteresse. Vi vender tilbage med et brev til alle aktionærer, når vi har de endelige planer på plads.