20 procent rabat til aktionærer

Endelig. Vi har bøvlet længe med det, og nu lykkedes det.

Vi har fået printet medlemskort til alle aktionærer, og vi har besluttet, at kortet giver 20 procents rabat på køb af Bøllingsø-øl fra vores eget udsalg på bryghuset. Det betyder, at aktionærer med deres nye aktionærkort kan få rabatten både i bar og butik – både til udskænkning og øl, der tages med hjem. Faktisk er det også muligt at give en omgang til “hele bordet” med 20 procents rabat.

Fra bestyrelsen er vi rigtig glade for endelig at kunne give noget tilbage til de 441 aktionærer, der hele vejen har haft tillid til os og vores projekt. Og vi ser også frem til at tilbyde rabatten til kommende aktionærer – vi har stadig aktier til salg.

Rabatten afløser alle hidtige rabatordninger, som vi eksempelvis havde på 6- og 12-styks kasser. Men faktisk er prisen blevet billigere for aktionærer med det nye aktionærkort.

Et aktionærkort koster 50 kroner, som er vores omkostning for at trykke det lille plastikkort. Kortene kan købes – og bruges – allerede fra på torsdag den 7. oktober kl. 19, hvor vi knapper den første juleøl op.

Kom og få årets julebryg med rabat, mens Hot and Sweet spiller op til en festlig aften på bryggeriet.

Aktionærkortet giver kun rabat på bryghuset i Engesvang, og det gælder kun til indkøb af øl.