Så åbner butikken

Fredag den 11. december kl. 15 åbner Bøllingsø Bryghus for alvor for udsalget af vores egne øl. Gennem den seneste måned har brygmester Martin Schau med ildhu pacet øllet rundt i systemet og opbygget det første lager af færdige, lokale bryg fra Bøllingsø Bryghus. Derfor kan vi åbne dørene med vores egen English Strong Bitter, ESB (Tollundmanden), Trippel (Mosekonen) og vores helt egen julebryg.
Man fristes til at kalde Fandens Fødselsdag – den 11. december – for Midtjyllands egen J-dag. Alle er i hvert fald velkomne til at komme og smage på vores helt egen Engesvang-Julebryg.
Foruden de tre flaskeøl har vi tjekkisk pilsner – Tørvetrilleren – på fadølshanerne.
Både bar og butik er åben fra kl. 15 til kl. 18 – kom og få en fredagsøl med Engesvang og omegn.
Fremover holder vi åbent for både udskænkning og lagersalg af vores egne øl hver fredag eftermiddag. Næste gang den 18. december, hvor vores Indian Pale Ale, Rakkeren, er klar til prøvesmagning og salgs på flaske. Måske når vores “classic-øl”, Tørvebissen, også at være klar til udskænkning fra fadølshanerne.
Vi holder lukket i julen, men vi åbner ekstraordinært onsdag den 30. december kl. 14-18, så alle kan få friske øl med hjem til nytårsfesten.
Fredagsbutikken og fredagsbaren åbner først i det nye år fredag den 8. januar kl. 15-18.
Vi planlægger at åbne for øl-abonnementer til specialpriser for aktionærer først i det nye år.